Παροχές

Μετά την ασφάλεια του παιδιού σας, το σημαντικότερο για εμάς είναι οι παροχές που προσφέρουμε ώστε να μείνει η επίσκεψή στον παιδότοπο αξέχαστη! Τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους!

Από τα παιχνίδια, μέχρι τη διοργάνωση οποιασδήποτε εκδήλωσης και το φαγητό, ο παιδότοπος είναι σε θέση να εξασφαλίσει ποιότητα, συνέπεια και διασκέδαση, μέσα σε έναν μοναδικό χώρο.

Παιχνίδια

Στον εξωτερικό χώρο του παιδότοπου, θα βρείτε φουσκωτά, κατασκευές και διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω, που θα τους χαρίσουν στιγμές γέλιου, χαράς και εκτόνωσης. Το δάπεδο είναι καλυμμένο με χλοοτάπητα  υψηλής ποιότητας και όλα τα παιχνίδια και οι μεγάλες κατασκευές είναι πιστοποιημένες και ελέγχονται καθημερινά ώστε να παρέχουν  τη μέγιστη ασφάλεια και αποφυγή μικροτραυματισμών.

Στο εσωτερικό χώρο και ακριβώς δίπλα από το καφέ, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος, κλειστός χώρος για παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών, έτσι ώστε ο γονέας να είναι συνέχεια δίπλα του και να έχει πάντα ορατότητα του τι κάνει το παιδί του.

Σε όλους τους χώρους υπάρχει συνοδεία εκπαιδευμένων παιδαγωγών, πάντα πάνω από τα παιδιά αλλά διακριτικά, ώστε να τα καθοδηγεί και να τα προφυλάσσει από οποιοδήποτε ενδεχόμενο συμβάν ή κίνδυνο.

Τα παιδιά και οι συνοδοί τους χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις μας και παίζουν στα παιχνίδια μας με την αποκλειστική ευθύνη των γονέων – συνοδών τους.

Η πίστα μας

Για εμάς η διασκέδαση είναι δίπλα ακριβώς από την εκπαίδευση. Στην ειδικά διαμορφωμένοι πίστα με τα ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια, το παιδί σας εκτός από το ότι δεν θα θέλει να κατέβει… θα μάθει τα βασικά για την οδηγική συμπεριφορά και ασφάλεια!!!

Πάρτυ και εκδηλώσεις

Κάντε οποιαδήποτε κοινωνική σας εκδήλωση ξεχωριστή σε έναν χώρο αποκλειστικά διαμορφωμένο για αυτήν.

Ο παιδότοπος προσφέρεται για παιδικά πάρτυ, εκδηλώσεις γάμου και βάπτισης αλλά και ειδικές εκδηλώσεις-παρουσιάσεις συλλόγων. Από το πρώτο λεπτό αναλαμβάνουμε πέρα από τη φύλαξη και φροντίδα των μικρών μας φίλων, την διακόσμηση του χώρου, το φαγητό με δικό μας catering, τα ποτά των καλεσμένων σας αλλά και την εξυπηρέτησή τους.

Εσείς επιλέγετε πως θέλετε να είναι ο χώρος, σε ποιό σημείο θα γίνει η εκδήλωση και πόσους καλεσμένους θα έχετε. Τα υπόλοιπα αφήστε τα επάνω μας.

Παραστάσεις και events

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνουμε ειδικά events με μάγους, παραστάσεις, κουκλοθέατρο, μαθήματα οδηγικής συμπεριφοράς καθώς και επισκέψεις φορέων ή οργανώσεων όπως αυτή του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου. Μια πολύ καλή ευκαιρία για βόλτα και μάθηση, με πολύ χαμηλό κόστος, κατάλληλη για όλη την οικογένεια αλλά και τους φίλους σας.

Μάθετε περισσότερα για ημερομηνία και ώρα των εκδηλώσεων στη σελίδα μας στο facebook.

επιπλέον παροχές

  • κλόουν και μάγοι
  • κάλυψη εκδήλωσης με φωτογραφίες και βίντεο
  • τούρτες, γλυκά
  • catering και ποτά

Κόστος υπηρεσιών

Η διασκέδαση πρέπει να είναι διασκέδαση για όλους, ειδικά για τους γονείς.

Το κόστος των υπηρεσιών μας φροντίζουμε να παραμένει χαμηλό, χωρίς καμία περικοπή στην ποιότητά μας, έτσι ώστε να είναι προσιτό από όλους και να μπορούν να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό στο παιδί τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε από κοντά τις υπηρεσίες και τις παροχές που εσείς έχετε ανάγκη και θέλετε!