Διασκέδαση για όλους

Τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά, οι χώροι του kids in action είναι ειδικά διαμορφωμένοι για να προσφέρουν διασκέδαση, χαλάρωση και ξεκούραση σε όλους.

Το παιδί σας μπορεί να παίζει με ασφάλεια στο χώρο των παιχνιδιών, ακριβώς δίπλα σας, ενώ εσείς απολαμβάνετε τον καφέ σας ή το γεύμα σας, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ…

Ο παιδότοπος

Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να περάσουν όμορφα στους χώρους των παιχνιδιών, τρέχοντας και παίζοντας με τα αμέτρητα παιχνίδια. Εκεί θα βρουν ένα τεράστιο φουσκωτό κάστρο να τους περιμένει, την φουσκωτή τσουλήθρα, ενώ όσοι αγαπούν την περιπέτεια μπορούν να εξερευνήσουν την διώροφη κατασκευή μας η οποία κρύβει και μια έκπληξη σε κάθε γωνιά της.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα εκεί για να παίζει, να τρέχει να ζωγραφίζει μαζί με τους μικρούς μας φίλους, αλλά κυρίως για να επιβλέπει και να εγγυάται την ασφάλεια στο παιχνίδι τους.

Ο χώρος και τα παιχνίδια (φουσκωτά και κατασκευές) πληρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας όπως καθορίζονται από την σχετική νομοθεσία και πρότυπα ΕΛΟΤ 1176-1. Ο χώρος έχει ελεγχθεί και εγκριθεί από τον αρμόδιο φορέα ΕΛΟΤ σύμφωνα με τις διατάξεις και απαιτήσεις του νόμου.

Χώροι και ασφάλεια

  • Ειδικά διαμορφωμένοι και ασφαλείς χώροι
  • Έμπειροι παιδαγωγοί – προσωπικό
  • Φύλαξη του χώρου από εξειδικευμένο προσωπικό
  • Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης
  • Καθημερινός καθαρισμός και απολύμανση χώρων
  • Πιστοποίηση τροφίμων και snacks
  • Τουαλέτες ειδικών διαστάσεων για παιδιά
  • Αλλαξιέρες και ειδικός χώρος για βρέφη

Χώρος επισκεπτών – γονέων

Όταν λέμε ότι ο παιδότοπος είναι κατάλληλος για όλους το εννοούμε!

Ακριβώς δίπλα στον χώρο των παιχνιδιών και της πίστας, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη καφετέρια όπου οι γονείς και οι συνοδοί μπορούν να χαλαρώσουν και να πιουν τον καφέ τους με ηρεμία, ακριβώς δίπλα στο παιδί τους, αλλά με όλες τις ανέσεις που οι ίδιοι ζητούν.

Ο χώρος της καφετέριας συνεχίζεται και μέσα στο κεντρικό κτήριο του παιδότοπου, όπου μπορείτε από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ να απολαύσετε το φαγητό ή το ποτό σας, είτε με την παρέα σας, είτε με την οικογένειά σας.